20 juli

Door The Canadian Stars - A long time ago hallo allemaal,

Het is hier werkelijk fantastisch! het weer, de natuur en de sightseeing. Gisteren van Whistler vertrokken, een prachtige tocht daar gemaakt in het olympisch gebied. Van de top van de ene berg whistler naar de top van de andere berg Blackcomb met een gondel van peak tot peak over 4,4 km. zonder paal!!! gigantisch dat kennen wij niet in Europa. Fantastisch mooi. Daarna via een mooie scenic road to Marble canyon waar we een tussenstop maakte om lekker te kunnen zwemmen in kraakhelder water, te mooi!  helaas werd dit vredige picnicstopje verstoord door het verlies van de camperkeys!! Oh nee! Ard-Jan had ze in zijn zwembroek laten zitten dus ze lagen ergens in the lake. Gelukkig   was daar geen stromend water. Na de gehele plaatselijke bevolking te hebben gemobiliseerd voor een duikbril die niet aanwezig was toch nog een lullig kinderbrilletje gevonden. Ard-jan met schone canadian Georgette hebben uiteindelijk geluk. Georgette komt schreeuwend uit het water met de sleutels. gelukkig!!! Een gezellige toost met tipical candian people maakte veel goed. Uiteindelijk met het adres van Georgette vertrokken en beloofd dat we haar wat sturen vanuit nederland. En natuurlijk mag ze altijd bij ons komen logeren......\
Wat een dag!!! Daarna bij cache Creeek overnacht op een leuke camping met zwembad om even wat te relaxen. na een fantastische dag in Wells Provincial Park op een beautiful spot ook een kanotocht gemaakt. Met een tas mee voor lunch heerlijk het clearwaterlake bevaren. Alleen op de wereld...zo voelt dat. De Rockies op de achtergrond wat wil je meer.
Nu net het park uitgereden en op een camping neergeploft. Vanavond staan er kipsate van de barbecue op het menu. Gisteren zalm...heeeeerlijk.
Morgen gaan we richting Jasper. Qua afsteanden moeten we even wennen maar onze 30 ft brengt ons uiteindelijk overal.
Lieve allemaal tot de volgende mail!
oh Raoel (vandaag jarig) en Paul (23 juli) gefeliciteerd met jullie verjaardag!!


Ook de bekkertjes wat een reis maken jullie! lekker genieten daar in the \US.
net jullie verslag gelezen.

Ard-Jan, Cecile, Marleen en Jeannette
groeten van ons allemaal hier!


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in zwolle.
Meld je gratis aan