29 juli 19.15

Door The Canadian Stars - A long time ago hallo allemaal,

Gisteren een fantastische rafting gedaan in Revelstoke. Echt genieten. Het water is 5 gr maar met een wetsuit geen probleem dus. Het weer is gewoon goed. Het is warm maar dankzij onze eerdere vakantie in the US kan deze warmte er nog niet aan tippen.
Vandaag weer relaxed de dag begonnen en om 11 uur vertrokken voor onze tocht naar Kelowna in Okanahan Valley. We hebben de Rockies letterlijk  achter ons gelaten en rijden nu echt de valley in. Vandaag 37 graden hoorde we net, nu 19.15. We hebben vandaag na 20 minuten auto te hebben gereden een leuke actieve stop gemaakt. We hebben echt gcanopeed!! Hoog in de bomen klimmen klautern en steeds opnieuw  zekeren . Na een paar leuke doch niet eenvoudige trucs werd er net als bij skien een paar zwarte afdalingen (manieren om naar de andere boom te komen ) gevraagd te doen. Aangezien Jeannette met skien niet aan zwart bgint heeft ze dit hier wel gedaan net als Ard-Jan. Er moest zelfs worden geskateboard!!! op hoogte. Gelukkig hebben Cecile en Marleen dit niet hoeven doen want een spagaat voor pa en ma was al moeilijk genoeg.

Nu liggen Ard-Jan , Marleen en Cecile in het meer en geniet ik even van een moment rust. Deze zeer luxe camping heeft zowel binen als buiten bad op meerdere plaatsen hot tups. Zo zijn er hier gelukkig niet veel. Het natuur gevoel ben je nu even kwijt en kampvuur mag in deze hete tijd echt niet . Boete van 350 dollar als men een vuurtje bij je ontdekt.  

Karin Hagen, veel succes de laatste weken ik kom je zo aflossen. Nog effe doorbijten.
Iedereen verder veel succes met vakantie genieten of bijna hetzelfde: werken.


The Stars
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan