We're there

Door Ted Ober - 13-07-2009 05:10

We zijn er! in totaal  zijn we meer dan 15 uur onderweg geweest. Vooral de binnenlandse vlucht was saai. afgezien van het stormfront wat voor de nodige turbulentie zorgde. Gelukkig heeft Fernanda de meeste tijd ervan geslapen dus was er geen sprake van paniek :-).

de 737 van Cincinnati naar San Francisco was even een stapje terug  qua luxe. Geen inflight entertainment die je zelf kunt kiezen met zo'n handige monitor in de stoel voor je, maar een klapschermpje zoals je dat ook gewend bent in de charter vliegtuigen. Met maar liefst 1 film.  17again met Zack Efron. Als je een puisterige tiener bent ongetwijfeld het neusje van de zalm maar ik heb er een ander idee over zal ik maar zeggen :-)

San Francisco is kleiner dan ik had verwacht maar toont daardoor wel intiemer. De taxirit van af het vliegveld naar het hotel deed in ieder geval niet het idee ontstaan dat je echt een metropool inrijdt, terwijl dat toch echt zo is....

Iedereen is volgens mij bekaf. We zijn nu bijna 24 uur op (op de hazeslaapjes van sommige in het vliegtuig na) en dat begint zijn tol te eisen. Dit wordt geen latertje vanavond :-)

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober - infodag Texas Style
muziek, catering, rodeo en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan