it's the left mitten!

Door Ted Ober - A long time ago Vanaf het moment dat we met de voorbereidingen begonnen, en dus met de website van Tioga tours in aanraking kwamen vroeg ik mij af welk stuk van monument valley zij op hun website hadden staan. Vandaag heb ik het antwoord gevonden. De mesa in kwestie heet 'left mitten' en heeft een zusje, of broertje in .... u raad het al 'the right mitten'. Naast deze 2 hebben we een flink aantal andere mesas en arches gezien. Monument valley is in een woord adembenemend. Niet de laatste plaats ook door de hitte overigens :-). De rit ernaartoe verliep zonder noemenswaardige problemen en ondertussen hebben we ook nog een hopi settlement (betatakin) gezien in het Navajo national monument. Erg indrukwekkend allemaal.

De 2,5 uur durende tour met blackwater tours op een jeep was een belevenis op zich. Mijn nieren die met de rit over hole in the rock road verplaatst waren zijn nu weer teruggetrild.

De foto's volgen nog. ik zit nu aan de picknicktafel naar de bbq te staren, hij is bijna klaar voor de start. It's barby time

Morgen gaan we richting Grand Canyon. Een dag eerder dan gepland, we zitten in dat opzicht nog goed in het schema (verbazingwekkend!) Eens kijken of we daar ook een horsebacktrip voor Kim kunnen regelen.

Yihaa! De cowbow in ons begint los te komen


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.