4 augustus

Door Ted Ober - A long time ago

De laatste RV dag, maar wel een van de mooiste ritten bleek achteraf. De SR1 is echt een geweldige roue om te rijden. Vrijwel de gehele weg rijdt je langs de kust die veel afwisseling kent (cliffs, zand, rotsen alles komt voorbij).

Brunchen in Ragged Point. Een heel bekende plaats bij stelletjes met trouwplannen.

Het prieeltje waar de plechtigheden worden voltrokken biedt normaliter een fantastisch uitzicht op de onderliggende kustlijn. Vandaag wordt echter alles door een dikke zeemist aan het zicht ontrokken. Ik hoop voor het paartje wat nu de plechtigheid oeffent om dit later op de dag in het 'eggie' te doen dat de wolken optrekken.


 


De weddingplanner is er van overtuigd dat de mist nog oplost hoor ik haar de bruid nog toevertrouwen. Deze is inmiddels begonnen om het prieeltje naar eigen inzicht aan te passen, als dit maar goed gaat.

Minder goed was het die ochtend afgelopen met een jonge witte haai. Deze was levend geboren maar door nog onbekende oorzaak later dood op het strand aangespoeld en lag er nu als een trofee op ijs bij... 

Na de brunch doorgereden naar het noorden en mij vergaapt aan de kustlijn.

In Santa Cruz nog inkopen gedaan voor een laatste camping bbq (scharrelhamburgers van de new leaf supermarkt. Een keten met vegetarische en biologisch verantwoorde producten). En ik moet zeggen het zal ook door wat ik die dag heb meegemaakt komen, maar ik heb nog nooit zulke lekkere hamburgers gegeten.... 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!