Rots hier, rots daar, rots everywhere

Door familie Rozing - 16-08-2009 05:48

Na vele kronkelweggetjes de berg op, zoals altijd, gingen we vrijdags naar Mesa Verde. Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats moesten we een heel stuk naar beneden wandelen (leuk, daarna weer omhoog!) om een echt oud indianenhuis te kunnen zien, midden in de rots. Erg mooi, hoe je kon zien dat de huizen echt ín de rots zaten. Helaas mocht je niet in het huis, maar je mocht wel een griezelige heilige plaats onder de grond bekijken.

Spannend hoor!

Daarna gingen we door naar waar we nu zitten, de camping in Moab, bij Arches National Park. Meteen die avond zagen we een prachtig onweer over het park heen trekken, met regenboog.

Vanochtend zijn we het park in geweest, en hebben we in de hete zon gewandeld tot we niet meer konden. Toch wel heel bijzonder om echt gewoon bogen te zien, die niet zijn gemaakt door mensen, maar echt door de natuur. Verder waren er ook raargevormde rotsen, bijvoorbeeld een rots die onderaan zowat dunner was dan boven, die dus ook "Balanced Rock" heet.

Morgen beginnen we aan onze reis richting Yellowstone, die nog 2 tussenstops heeft, de eerste bij the Flaming Gorge. Op naar het noorden!

Laura

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie