Noordwaarts

Door familie Rozing - A long time ago

We zijn vandaag na 3 dagen rijden en ongeveer 1000 km met onze ouwe camper (de gebreken beginnen ons nu te ergeren) aangekomen in Yellowstone voor de grote finale van onze reis.

Na vertrek vanuit Moab trokken we de Alpen-achtige bergen over. Te zien aan het aantal Cruise America campers is hier weinig toerisme, wel lekker na de weekend drukte in Arches. De overnachting in Flaming Gorge ging gepaard met wind en kou. De tweede dag reden we heel lang over de prairies van Wyoming, met af en toe een prairiehondjes, een coyote, een hert of een paard. Dit is echt cowboyland met uitsluitend country zenders op de radio tot ergernis van Ria. Een beetje saai, maar de besneeuwde toppen va de Rocky Mountains op de achtergrond waren schitterend.
 
De 2e nacht doorgebracht op de primitieve campground in Grand Teton national park, met de schitterende Grand Teton toppen vlakbij.

De nacht was nog kouder en werd overheerst door dromen van de beren waarvoor overal wordt gewaarschuwd: Be bear aware!

Vandaag hebben we ons eerste stukje Yellowstone al meegepikt: de beroemdste geiser genaamd Old Faithful zien spuiten, diverse watervallen gezien, en herten langs de weg.

Morgen en overmorgen gaan we het park helemaal verkennen. De plannen worden helaas wat bemoeilijkt doordat een weg in het park is afgesloten. Dat wordt weer spannend.

Gert Jan

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!