Naar Zion National Park

Door Nelleke, Karin, Judith, Lotte, Rik en Tim - A long time ago

19 juli 09
We hebben weer internet. Inmiddels weten we alles over DNS servers (met dank aan Henk Jan).
Vandaag zijn we vertrokken vanuit Ruby's inn in de Bryce Canyon, waar we 2 hele leuke dagen hebben gehad. We hoefden maar een korte rit naar Zion National Park. 100 km, dat is hier echt een eitje.
Gelukkig voor Judith en Lotte hadden we onderweg heel even bereik met de telefoons, zodat ze snel een sms-je naar hun geliefden konden sturen. Het was een race tegen de klok, want na 1 a 2 minuten was er weer geen bereik meer.
We hadden totaal geen verwachtingen van ons hotel voor vandaag; de Zion Mountain Ranch. We zouden in cabins slapen, dat leek ons niet veel. Maar het hotel overtrof onze verwachtingen. We hebben echt hele leuke huisjes in een mooi en rustig gebied. 's Middags zijn de kids direct gaan paardrijden in Zion National Park. Met Cowboy George (gekke naam he voor een cowboy). Direct na vertrek gingen de 4 een heel steil pad op. Het zag er eng oud, maar het is allemaal goedgekomen, want ze zijn heelhuids teruggekomen. Daarna hebben we nog te voet en met de shuttle bus het park bekeken. Het was erg warm en al laat, zodat we dit park erg snel hebben gedaan. Daarnaast vonden we met name de rit ernaartoe erg mooi en het park zelf iets minder.
Er hier één restaurant en gelukkig is dat lekker. We hebben er heerlijk gegeten.
En vervolgens de dag afgesloten met een kampvuur.
Morgen verlaten we dit prachtige en rustige oord en zoeken we de gekte in Las Vegas op. We slapen in hotel Circus-Circus en het schijnt dat er een achtbaan door het hotel gaat.
We zullen zien!


Liefs van ons allen.
o ja, we hebben wat foto's bijgevoegd.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!