Aangekomen

Door Willian, Diana, Esmee en Daan - A long time ago Lieve allemaal,

Na een lange vlucht van Tien uur zijn we vandaag om 12.00 uur locale tijd in Portland aangekomen. Het tijdsverschil is 9 uur dus het was 21.00 uur in Nederland.

We hebben een rustige vlucht gehad maar hebben helaas niet echt geslapen. De kids hebben allebei een uurtje geslapen maar wij allebei niet. Toen we op het vliegveld in Portland aankwamen ging alles leker soepel, alleen bleek het computer systeem bij de Douane niet goed te werken dus dat duurde een uurtje!

Toen we eenmaal door de douane waren hebben we onze 8 koffers en tassen opgepikt en toen kwam het grote moment dat we Sander en Randi zagen. De kinderen waren super enthousiast en gaven dikke kussen en grote knuffels. Na een ritje van een half uurtje kwamen we aan bij het huis van Jay de vriend van de moeder van Randi. Jay en Susan, de moeder van Randi zijn er ook. We hebben gezellig een biertje gedronken en na het uitpakken van de koffers zijn Esmee, Daan en Diana gaan slapen en ik zit nu nog maar een biertje te drinken met Sander.

Al met al gaat het goed. Er volgen snel foto's en nog meer verhalen!

Groetjes,

Willian, Diana, Esmee en Daan
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!