Zaterdag 11 juli

Door Willian, Diana, Esmee en Daan - A long time ago

De eerste nacht in Amerika is redelijk goed bevallen. We gingen allemaal op tijd naar bed en precies om 0:00 uur waren we ook allemaal weer wakker. Willian is met de kinderen in de woonkamer dvd’tjes gaan kijken tot 3:00 uur en ik heb 2 slaappillen genomen en ben toen gelukkig weer in slaap gevallen. Toen werden we allemaal om 7 uur wakker. Na nog een tijdje met z’n allen in bed te hebben gelegen zijn we eruit gegaan en gingen we bij Susan en Jay
ontbijten.
Sander kwam ook z’n bed al uit, maar Randi was nog helemaal in coma.Toen Randi ook wakker was gingen Willian, Jay en ik de camper ophalen.Daar werd ik later weer opgehaald door Randi en Susan om naar de bridal shower voor Randi te gaan.Willian heeft de kinderen opgehaald en is met Sander naar hun huis in Toledo gereden.Ik ging met Randi en Susan naar het huis van Sephanie (zus van Randi) waar iedereen al op Randi zat te wachten. Er waren vriendinnen en familie, allemaal vrouwen natuurlijk. Er was een hoop eten en er werden leuke spelletjes gedaan. Zo kregen we allemaal een grote nep ring om en moesten we met elkaar in gesprek, maar mochten we het woord WEDDING niet zeggen, als een ander dat hoorde, moest je de ring inleveren. Ik had het spelletje helemaal door en had dan ook met 4 ringen dik gewonnen. Verder waren er nog spelletjes als hoe goed ken je Randi. 10 vragen over Randi en ik had het geluk dat er een heleboel over Sander gingen, dus dat was ook een makkie. En we moesten bruidsjurken maken van wc-papier, hoe verzin je het (crazy American). Voor iedereen waren er kleine cadeautjes en daarna had iedereen cadeautjes voor Randi. Toen was de Bridal Shower afgelopen en ging de helft van de gasten weer naar huis. We bleven nog met een klein groepje over waarmee we verder gingen met de bachelorette party.We gingen met een enorme limo naar een Grieks restaurant.
Daar hebben we heerlijk gegeten met een live zanger, heel gezellig allemaal (en ik maar Engels kletsen, ging super goed, ja ik moest wel, ik had niemand om op terug te vallen.) Opeens ging de muziek harder en kwam er een act van een Griek die met borden ging gooien en iedereen die een bord gevangen had moest naar voren komen, nou dat waren alle bachelors. Na dit leuke restaurant gingen we nog naar een discotheek, maar Susan voelde zich hier niet erg op haar gemak en ik was met mijn jet leg nog doodmoe, dus wij gingen naar Jays huis en we lagen om 0:00 uur eindelijk lekker in bed.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!