Donderdag 16 juli

Door Willian, Diana, Esmee en Daan - 18-07-2009 18:20

Na weer een goede nacht achter de rug vertrokken we met de camper via Reno naar Lake Tahoe. We waren al binnen een uur in Reno. Daar wilden we even boodschappen doen en voor kleding kijken. Maar in eerste instantie zagen we alleen maar casino’s en motels met al het glitter and glamour. Na eerst heel de stad doorgereden te hebben en het 2 keer gevraagd te hebben, kwamen we bij de winkels. Willian is geslaagd voor een mooi pak voor de bruiloft (2 eigenlijk, want het was 2 halen 1 betalen.)



Na Reno reden we door naar Lake Tahoe. Wow, dat was echt een heel mooi, blauw meer, met allemaal strandjes en haventjes. Nou nog even een camping vinden en dan konden we lekker genieten. Dat leek helaas makkelijker dan dat het was, want er waren genoeg campings aan het meer, maar allemaal vol !!!



Na 2 keer dat meer langs te hebben gereden en 2 uur later, hadden we het helemaal gehad. We vonden een hele kleine camping, met helemaal niks en ook niet aan het water, maar daar zijn we maar heen gegaan. We hebben die man betaald voor de nacht en zijn meteen weer stukje verder gereden naar een parkeerplaats aan het water. Daar hebben we toch nog even lekker op het strand kunnen liggen en gezwommen in het hele koude meer.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan