Zaterdag 18 juli

Door Willian, Diana, Esmee en Daan - A long time ago

De kinderen hebben we heerlijk uitgeslapen (dus wij ook). We konden meteen lekker naar buiten in onze zwemkleding, want het was al wel weer een graadje of 30 denk ik zo. Gistermiddag heeft het de 40 graden wel gehaald (we kwamen onderweg een bord tegen met 104 F erop, das echt heet)

 

Vandaag zouden we eigenlijk met de camper door Yosemite rijden om het te bezichtigen, maar we waren allemaal wel erg toe aan een rustdag (even niet in de camper). En aangezien er op deze camping genoeg te doen was besloten we deze dag maar op de camping door te brengen.

 

De kinderen hebben eerst lekker gespeeld bij de camper en de speeltuin en toen zijn we met z’n allen weer naar het zwembad gegaan.

Privé zwembad (er was verder niemand)


Leuk spelletje:pappa onder water duwen


Ook hier konden ze hutten maken


De hele ochtend heerlijk gezwommen, gespeeld en gerelaxed. Toen tegen twaalven terug naar de tent om te lunchen en Daan even te laten slapen.

 

Uurtje of twee weer terug naar het zwembad. Het was al wat drukker en tot onze verbazing nog een Nederlands gezin. Het meisje (Mel, 10 jaar) werd meteen Esmee haar nieuwe vriendinnetje. Even later kwam er zelfs nog een NL gezin het zwembad binnenlopen. Toen waren er echt meer Nederlanders dan Amerikanen.

 

Tegen vijven gingen we er weer uit en gingen we het diner voorbereiden.

Na het eten gingen de kinderen eerst nog even naar de kinderboerderij en daarna zijn we met de tractor over de camping gaan rijden en daarna gauw nog even een kampvuurtje en toen lekker naar bed.

Even de Lama's eten geven


Met z'n allen in de kar achter de tractor

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!