Donderdag 23 juli

Door Willian, Diana, Esmee en Daan - 25-07-09 05:23

Vanochtend waren we er redelijk op tijd uit. Even douchen, aankleden, eten en weer doorrijden. Vandaag gaan we eerst door Redwood rijden en dan naar een camping in Gold Beach (van de familie van Randi haar Godmother = peettante). Ik kwam met haar aan de praat op Randi haar Bridal Shower en ze nodigde ons uit om gratis op haar camping te komen staan.

Het was een prachtige rit. Eerst zagen we Elanden in het wild en weer een paar herten.. Daarna fantastische dikke, hoge bomen in Redwood. Echt niet te geloven hoe groot die zijn. We hebben daar een stukje in het bos gewandeld en zijn toen weer verder gereden.

De wegen waren gelukkig een stuk beter dan in Californie en minder kronkelig. We hebben de kids dan ook niet meer gehoord over misselijkheid o.i.d. Hoe verder we naar het Noorden reden hoe mooier het weer werd en ja hoor bij de camping was het helemaal blauw met volop zon. We konden ons geluk niet op, totdat we uitstapten, want er bleek wel een behoorlijke wind te staan en die was ook best fris.

 

Toen we helemaal kant en klaar op de camping stonden kwam Cindy ( Godmother van Randi). Ze vroeg of we mee wilde met haar in de auto, zodat ze het hele gebied kon laten zien. Dat was bij de camping een berg op en gek genoeg stond daarboven helemaal geen wind. Eindelijk weer lekker weer! We zijn eerst naar een leuke plek geweest waar een soort strand was gemaakt aan een klein beekje. Er was daar nog meer familie boven en de kinderen hebben daar heerlijk gespeeld met een hond. Daarna zijn we naar het huis van Cindy haar broer gereden. Wow, wat een pracht huis/tuin en vooral wat een prachtig uitzicht.

 

We konden vanuit daar ook op de camping kijken. Daarna zijn we nog naar plek gegaan waar ze zalmen vangen, de eitjes grootbrengen en de vissen dan weer terug naar de rivier brengen. We zagen daar dus duizenden zalmen en vooral de kinderen vonden dat geweldig. Toen zijn we weer teruggebracht naar de camping en hebben we heerlijk in de wind zitten barbecueën.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie