Vrijdag 24 juli

Door Willian, Diana, Esmee en Daan - A long time ago

Vanochtend hadden we vroeg de wekker gezet, want we hadden een boottocht gereserveerd. Om acht uur kwam een busje ons ophalen en konden we de boot in. Er stond gelukkig al een stuk minder wind en de rivier ging het binnenland in en daar zou de temperatuur op kunnen lopen naar 40 graden. We zouden dus een heerlijke leuke en warme dag krijgen.

 

We waren nog geen 50 meter met de boot weg en we kwamen een zeeleeuw tegen in het water. De kinderen vonden het geweldig in de boot. Eerst ging het redelijk langzaam en vertelde de man redelijk veel. Later gingen we wat harder en maakten we ook 360 graden, dat vonden de kinderen ook heel GAAF. Na 2 uur stopten we ergens waar we even naar het toilet konden en toen we daarna weer bij de boot kwamen moesten we allemaal onze reddingsvesten aan doen. Nu ging het echt gebeuren.En dat was ook zo. De ene 360 na de andere en we gingen keihard en de kinderen vonden het nog steeds leuk. Esmee zat met haar handen in de lucht (net als in de achtbaan) en Daan vond het vet cool, tenminste totdat hij een noodstop maakten en we allemaal kletsnet werden. Toen vond Daan het wat minder worden en toen hij dat nog een paar keer deed was Daan er wel klaar mee. Gelukkig hadden we een handdoek mee waar Daan onder ging zitten. Esmee vond het nog steeds allemaal geweldig. Na een uurtje wild te hebben gevaren stopten we om te lunchen in een restaurantje aan de rivier.

En na de lunch ging het er niet meer zo ruig aan toe, maar de kinderen waren moe. Daan viel meteen in slaap en Esmee iets later ook. Wij hebben genoten tot de laatste minuut.

Om een uurtje of twee waren we weer terug op de camping waar nog steeds geen wind was, dus we hebben heerlijk gerelaxt bij de camper. Tot een uurtje of vier, toen zijn we met de camper een rondje gaan rijden en wilden we ergens aan het strand stoppen.Toen we het strand op liepen merkte we al dat het van korte duur zou zijn, want daar was nog wel heel veel wind en wij liepen in echt zomerse kleren, dat was dus best wel koud. Daarna weer terug naar de camping weer lekker relaxen en op tijd naar bed.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!