13-07-2009

Door Familie van Heeren - A long time ago
13/07
1.       Raar geslapen. Veel wakker geweest. Maar toch redelijk uitgerust gaan we om 08:00 uur aan het ontbijt en om 09:00 uur lopen we naar Cruise Canada om de camper op te halen. Dit duurt vrij lang. Er zijn behoorlijk wat ophalers en maar twee helpsters. Na de nodige formaliteiten en het bekijken van de demo-video moeten we nog de camper inspecteren. Om half elf kunnen we dan toch de eerste meters maken.
2.       Allereerst even boodschappen doen en dan de weg uit Calgary zoeken richting Longview. De snelweg uit Calgary is een ramp, de camper springt en hobst over de hobbelige weg en alles kraakt en rammelt aan alle kanten. Eenmaal Calgary uit wordt het gerammel een stuk minder.
3.       De scenery is geweldig, jammer alleen van het regenachtige weer. Van af Longview de Highwood pass genomen richting Banff ook hier van het uitzicht genoten. In de buurt van Banff een camping opgezocht, zitten wel in de middle of nowhere, want de camper aansluiten op water en licht is niet mogelijk, op een enkele uitzondering na. Uiteindelijk gesetled op de Two Jack Main campground.
4.       Morgen naar Banff en de Johnston Canyon.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!