14-07-2009

Door Familie van Heeren - A long time ago
14/07
1.       Eerste nacht in de camper overleefd. Beter geslapen dan afgelopen nacht. Naar Banff geweest voor informatie en boodschappen, voor 100 duizend dollar bier en wijn gekocht.
2.       Na alles ingepakt te hebben naar de Johnston Canyon gereden. Via de 1A door een prachtig natuur gebied gereden. Onderweg een Tsjechische lifter opgepikt die in de stromende regen stond te liften naar de Johnston Canyon om zij auto op te halen. Op de parkeerplaats geluncht.
3.       Na de lunch een machtig mooie wandeling van 1,5 uur gemaakt langs alle watervallen die er waren. En weer terug. Lekker in het zonnetje een ijsje gegeten.
4.       Teruggereden via de 1A richting de campground, onderweg een kudde elk’s gefotografeerd, die in de berm lekker liepen te grazen (totaal ongeintimideerd door de kudde mensen met klik toestellen…), hierna doorgereden naar Lake Minnewanka/Two Jack Lake. Op de parkeerplaats bij het meer geprobeerd contact te leggen met de KLM agent voor de tas van Rick, maar geen bereik, dus weer 2 km terug gereden, waar we wel contact hadden. De tas is aangekomen, maar moet nog worden verzonden. Afgesproken dat ie vannacht naar het Mountain Royal Hotel te Banff gestuurd wordt, dan kunnen wij hem morgenochtend daar ophalen voor we doorrijden.
5.       Teruggereden naar het meer en langs de oever van het Two Jack Lake gekookt en gedineerd in de camper met pràchtig uitzicht over het meer.
6.       Na het eten teruggereden naar de camping en lekker gedoucht in de camper en spelletje gedaan.
7.       Morgen gaan we Rick zijn tas ophalen en rijden we verder richting Lake Louise.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan