15-07-2009

Door Familie van Heeren - A long time ago
15/07
1.       Vanmorgen eerst naar Banff gereden om Rick zijn tas te halen. Tas was afgeleverd in het hotel, dus we konden hem gelijk meenemen en op pad gaan richting Lake Louise.
2.       Onderweg naar Lake Louise eerst afgeslagen naar Lake Moraine. Hier een vreselijk kleine parkeerplaats, met vreselijk veel auto’s en campers. Dus geen plaats.
3.       Eerst maar doorgereden naar Lake Louise om later terug te rijden. Bij Lake Louise een mooie rondwandeling gedaan (over de “gevaarlijke” paden) en een prachtig uitzicht gehad over het meer en de gletsjer. Bij het meer in Chateau Fairmont geweest om naar de bijzondere wc te kijken. Het hotel zelf was een duur en ouderwets luxe hotel. Zo eentje uit de films.
4.       Terug gereden naar Lake Moraine, maar nog steeds stervens druk. Dus maar om de beurt  de camper uitgesprongen om een kijkje te nemen.
5.       Doorgereden richting Saskechewan Rivercrossing. Onderweg gestopt bij de Crowfoot Glacier, de kraaienpoot gezien, zonder de kleine teen, want die is al weggesmolten. Verder nog bij Peyto Lake gestopt en opgevreten door de muggen.
6.       Verder gereden naar de Waterfowls campground, waar we ons zelf in hebben moeten schrijven voor 1 nacht (zelf briefje met geld in de brievenbus gooien).
7.       Morgen verder naar Jasper.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!