19-07-2009

Door Familie van Heeren - 24-07-2009 00:16

19/07

   Vandaag vroeg gestart naar de top van Pyramid Mountain, onderweg weer opgevreten door de muggen. Kees was de gelukkigste met 12 muggenbeten op zijn rug. De uitzichten van af de berg waren overigens adembenemend bossig.

   Terug gegaan naar de camper om een stukje te rijden naar Clearwater Lake, Caroline haar eerste tochtje achter het stuur. Gelijk rally rijden over de gravelweg.

   Aan het meer gepicknickt en hier vandaan een wandel tocht begonnen naar Easter Bluff, hier zijn (op 45 minuten lopen) basaltkolommen te zien. Na anderhalf uur lang klauteren, klimmen en vechten tegen de muggen nog steeds geen kolommen in zicht, dus onverrichter zaken terug gekeerd naar de camper en op weg gegaan naar het vulstation en de Helmcken Falls.

   Bij de Helmcken Falls een fantastisch uitzicht gehad op een enorme straal water met een gigantisch groot gat eronder, deze is ongeveer 2,5 keer zo hoog als de Niagara Watervallen. Prachtig.

   Nu terug gereden naar de camping om een echt kampvuur te stoken en macaroni te eten. ’s Avonds even lekker gedoucht in de camper en weer lekker even zitten borrelen.

   Morgen verder via 100 Mile House richting Prince George. En bij Van Hoof of verder een camping zoeken om te overnachten.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan