25-07-2009

Door Familie van Heeren - 26-07-2009 19:39
25/07
1.      Vandaag snel op weg om de veerboot van 9 uur te halen. Bij de haven van Swartz Bay een kaartje gekocht en gauw aansluiten in de rij om de verloren tijd die een Amerikaan voor ons had gecreëerd weer goed te maken.
2.      Eenmaal op de boot, eerst op de steven gekeken naar de afvaart om vervolgens een plekje op de boeg te bemachtigen voor het uitzicht uit de haven.
3.      Ruim 1,5 uur later aangemeerd in Tsawwassen om hiervandaan naar Vancouver noord te rijden om over de Capilano Suspention Bridge te lopen. Bij de ingang van het park kregen Martin en Rick een parkroute en een stempelkaart , welke uiteraard gevuld moest worden.
4.      Van de brug een VVV opgezocht voor de bosbrand informatie en of de geplande weg open was voor verkeer. De weg was open voor verkeer dus als gepland verder gereden richting Hope om vervolgens af te slaan naar Merritt. De weg hiernaartoe was prachtig met geweldige uitzichten.
5.      Aangekomen in Merritt tijdens een orkaanstorm. Alle verkeersborden lagen plat, diverse bomen waren omgewaaid en de elektriciteit was uitgevallen. We wilden eigenlijk op de camping in het centrum van Merritt staan, maar deze was vol dus werden we doorgestuurd naar Moonshadow RV parking and campground. Dit blijkt een leuke camping en van alle gemakken voorzien, inclusief internet.
6.      Vanaf de camping nog even Merritt in gelopen om de oude wildwest gebouwen te fotograferen welke we onderweg tegen kwamen. Dit zag er door de storm zeer spookachtig uit. De hulpdiensten en de lokale bevolking was druk bezig om de omgevallen bomen op te ruimen.
7.      Morgen verder richting Kelowna en Revelstoke National Park.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan