26-07-2009

Door Familie van Heeren - 28-07-2009 04:29
26/07
1.       Wederom vroeg opgestaan, maar op ons gemak richting Kelowna gegaan.
2.       Eerste stop gemaakt bij het informatie centrum, iets voor Kelowna. Aangezien hier bosbranden zijn geweest, gelijk gevraagd waar ze geweest waren, omdat we niets gezien hadden. Het bleek dat een buitenwijk van Kelowna de dans net ontsprongen was. Hier gelijk een mogelijke rafttocht opgezocht, waar we een telefoon nummer van kregen om te reserveren.
3.       Verder gereden langs Kelowna, richting Revelstoke. Onderweg heeft Kees gebeld met Apex White Water rafting. Hierbij gelijk een afspraak gemaakt voor morgen (27/07).
4.       Langs Okanagan Lake gereden, schitterend mooi en bij een hoog uitkijk punt geluncht met uitzicht richting beide kanten van het meer.
5.       Doorgereden opzoek naar een plaats om bij het meer te komen, maar toen we dit een maal gevonden hadden bleek dat de lokale bevolking hier al was neergedaald en konden we de camper dus nergens kwijt. Dus maar weer doorgereden.
6.       Onder weg langs Salmon Arms en langs Three Valley Pass gekomen hier staat een enorm groot resort. Bij Three Valley Pass is ook een gohst town te zien, maar hier vonden we het te warm voor, omdat het in een enorme overdekte hal was. Het was namelijk 31 graden Celcius intussen.
7.       Aangekomen in Revelstoke en via de Tom Tom (reuze handig zo’n ding) naar Revelstoke KOA campground gereden. Hier een plaats gevonden met alleen water voor twee nachten.
8.       ’s Middags nog even het zwembad in gegleden, want er mocht niet gesprongen worden of wat dan ook.
9.       ’s Avonds Revelstoke ingegaan om naar de live muziek te luisteren. Een of andere alles coverende gelegenheids rockband. Alleen de verzoeken van Kees kenden ze niet, omdat er maar één lid oud genoeg was om die “klassiekers” te kennen.
10.   Morgen naar het Revelstoke Railway museum en raften.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan