dag 7 grote bomen en lange slangen

Door familie ketelaar - A long time ago  Dag 7

 

We zijn vanmorgen om half negen opgestaan, ontbeten en toen vertrokken van de camping.

We hebben eerst een pas gekocht voor alle nationale natuurparken in Canada en hebben deze ochtend  een tweetal wandelingen gemaakt in de buurt van Tofino, de eerste langs het strand waar het nog mistig was; best raar om te zien eigenlijk. En door het bos gelopen (rainforest trail). Deze was ook heel mooi, we hebben zelfs een slang gezien. Een zwarte met gele lengtestrepen. Beetje schrikken duz.

De tweede route was een klein stukje verder  (nuu-chah-hulth trail) en hier stonden heeele hooge en heeele dikke bomen. Echt ongelooflijk mooi allemaal.

Na deze wandelingen hebben we nog wat inkopen gedaan en zijn teruggereden naar nanaimo waar we om half acht de boot hadden gereserveerd naar Vancouver. We waren lekker op tijd en hadden dus nog ruimte voor een bezoekje aan de Mc  Donalds. Altijd lekker zo’n vette hap.

Toen de boot op om 19.00 uur waar we heerlijk konden genieten van de fraaie uitzichten (en Starbucks), een spelletje zeeslag op het dek en foto’s maken en filmen. We hebben nog dolfijntjes zien springen, maar natuurlijk al weer weg voordat we konden filmen of foto’s maken. We hebben ook nog een orka gezien daar is wel een foto van en het verhaal hieromtrent horen jullie nog wel eens.

Om half tien waren we terug in Vancouver en hebben nog een dik half uur gereden voordat we de camping hadden gevonden. Moe van weer een fantastische dag zijn we lekker gaan slapen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!