Een week verder

Door John Carolien Jordy Duncan - A long time ago Het heeft even geduurd maar nu eindelijk goed internet! En m'n inlogcode werkt nu.
Het is nu vrijdag 17juli 18.55u. We zijn nu in het plaatsje Williams, wat een rust hier vergeleken met de druktes die we achter de rug hebben. Williams ligt op/langs de Route 66!! Morgen vertrekken we naar de Grand Canyon.
Las Vegas was echt geweldig, onze ogen uitgekeken op de Strip in al die hotels. We hebben ze niet allemaal gezien, dan hadden we nog wel een week kunnen blijven daar. De fontijnen bij het Bellagio buiten, super. De vulkaanuitbarsting bij le Mirage. Heel Venetie in een hotel, met gondels en al. Tis echt niet te geloven.
De dagen ervoor zijn we in Disneyland en Universal Studios geweest, ook allebei geweldige dagen geweest en heel veel gezien en vooral gedaan. We hebben dus al heel wat druktes gehad.
De camper (RV) bevalt trouwens erg goed. Je kan niks vergeten, zelfs als je naar de wc moet kan dat gewoon terwijl je rijdt. haha

Ook ik heb al aardig wat miles erop zitten. De eerste dag hebben we trouwens meteen een TomTom aangeschaft want zonder zo'n ding ben je hier echt nergens. We zijn een paar uur op zoek geweest naar een winkelcentrum. Toen had John meteen zoiets laten we toch maar zo'n ding aanschaffen. Echt de beste aankoop van deze vakantie. Scheelt heel veel zoek/reistijd.

John en ik zitten nu voor de camper aan het bier en de rose. Jordy en Duncan komen net uit het zwembad en lusten ook wel wat te drinken.
Straks gaan we de (weg gooi) barbeque aanzetten en gaan we genieten van deze rustige avond!!

Ik zal proberen er nog wat foto's op te zetten, hopelijk gaat dat lukken

Tot ons volgende bericht, wanneer de ontvangst weer goed is.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!