Lake Louise

Door Ferry en Marielle in Canada - 24-06-2009 01:15

Een bericht vanuit de Rockies! We hebben een internetplaats gevonden...bijzonder! Gisteren zijn we vanaf Revelstoke naar Lake Louise gereden. Door de stromende regen. Het was ontzettend slecht weer. Toen we in Lake Louise aankwamen klaarde het wel wat op, maar het zicht was niet zo goed. Met een lekker glas wijn en een heerlijke maaltijd in de camper zijn we de avond prima doorgekomen. De avond duurt hier niet zo lang....21.00 uur willen we graag slapen. We proberen dan nog wat te lezen, maar dat gaat niet zo gemakkelijk meer. Vanochtend vroeg opgestaan om een wandeling te maken. Prima weer, droog en soms een buitje maar goed zicht. We zijn naar 2100 meter gelopen, tocht van 12 km, naar een theehuis wat door Zwitsers gebouwd is, midden in de bergen aan de voet van vele gletsjers. Prachtig!
Ondertussen knalden de lawines naar beneden, wat een lawaai en wat een uitzicht.
Lake Louise is toeristisch, maar zodra je een km loopt zie je bijna geen mensen meer. En omdat er hier veel Grizzly's zitten hebben we nu maar bearbells gekocht. We klingelen de hele dag. Wel gezellig hoor!
Geen beer gezien...gelukkig?! Gisteren hebben we ook besloten om het programma wat om te gooien. We hebben een gletsjerwandeling geboekt voor donderdag. Dat betekent dat we een dag langer over de Icefield Parkway kunnen doen en onderweg nog een camping moeten zoeken. Dat komt goed volgens de gidsen van het park. Een gletsjertocht met gids van 5,5 uur, dus roodneusje moet wel een extra zonnencreme kopen....anders ziet het er straks helemaal niet meer uit. Doet het nu al niet meer. Alles is spierwit, maar de neus is vuurrood. (Nee...niet van dat ene glas wijn!).
Jullie lezen het wel, wij vermaken ons opperbest, hopen dat in NL alles ook goed gaat met iedereen.
Wij gaan nu boodschappen doen en bijkomen van een dag in de buitenlucht. Liefs voor allemaal!
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan