wo 29juli MOAB

Door vosmarm - A long time ago Met grote moeite kregen we de mannen uit bed. Diep in slaap. De belofte om op tijd op te staan, na bezoek aan de Mac was alweer vergeten. Het lukte om om 8.15 toch weg te rijden met een zeer chagrijnige Laurens die ook nog zijn zonnebril kwijt was.
Arches lag om de hoek: na enkele viewstops, bij de Balanced Rock uitgestapt, waar Floris heel vrolijk om heen stapte. LaURENS volgde op afstand. Echter bij de Window section werden ze helemmaal vrolijk en klommen overal op en onder. Allemaal gladde rotsen, dus het angst -zweet brak af en toe bij ons uit. Leuk hier Mam.
De laatste wandeling was echter drama: in de middaghitte opweg, te ver dus en oververhit weer in de auto. Hoewel mooi, was dit teveel van het goede.
De andere uitstapjes plannen maar geschrapt en een stop bij de supermarkt. Daar werd vooral b rood en drinken ingeslagen. Starbucks gaf Roy een halve portie koffie.
Op de camping mannen in het zwembad en bijkomen. Floris viel nog in een diepe slaap. Lau had eindelijk iemand om even mee te voetballen.
Eten in de MOAB brewery wat aangenaam was, al keek iedereen met afgrijzen naar de portiies die onze buren weg aten.
Laurens heeft net zijn mails gecheckt etc en heb ik naar bed moeten jagen, anders komt hij er morgen weer niet uit.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!