Charleston

Door Mariska & Brend - A long time ago Hoi Allemaal,

Vandaag was een dag van rijden. We hadden de langste rit van de vakantie voor de boeg.
Gisterenavond hadden we dan ook het plan om vanmorgen om 06:00 uur in de auto te stappen en te vertrekken. Nooit verwacht maar het is ons gelukt. Om 6 uur precies reden we weg uit gattlinburg. Het was nog donker en we wilden dwars door de great smokey mountains rijden. De wegen zijn hier niet verlicht dus dat was wel even goed uitkijken. De wegen zijn hier ook gewoon goed en niet al te druk. We hebben lekker door kunnen rijden en 1 kleine file gehad door een ongeluk. Uiteindelijk hebben we 7 uur over de reis gedaan.Het is hier ook een stuk warmer dan alle vorige locaties. Vanmiddag werd zelfs even de 35 graden bereikt. Jullie begrijpen dat we eerst even lekker bij het zwembad hebben gelegen met dit weer om even bij te komen van de reis.

Mariska had in nederland al een winkeltje gevonden waar ze allerlei kleine taartjes (cup cakes) zelf maken en verkopen, daar moesten we dus na het zwemmen even langs. Naast het taarten winkeltje zat planet smoothie, ook daar moesten we even naar binnen. Zo liepen we de winkelstraat uit met in de ene hand een lekkere smoothie en in de andere hand een lekker taartje. We zijn immers op vakantie en dat is altijd een goed excuus ;-).

Na het snoepen nog even richting een grote shopping mall maar we hebben niet iets leuks gezien om te kopen. We hopen dat we in miami wel slagen en wat leuke kleren mee naar huis nemen.

Inmiddels werd het donker en hebben we nog wat leuke mooie foto's van de omgeving van het hotel gemaakt:

Morgen vertrekken we alweer naar St. Augustine. Dat is maar 4 uurtjes rijden van af hier. We doen morgenochtend dan ook iets rustiger aan en hebben ook lekker room service besteld. Het ontbijtje wordt dan om ongeveer half 8 op de kamer gebracht. Nu nog een beetje tv kijken en dan weer lekker slapen.

Groetjes,

Brend en Mariska
http://www.tboek.nl/gastenboek/brendmariska

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!