Orlando & The killer whale

Door Mariska & Brend - A long time ago Hoi Allemaal,

Nog even een kort berichtje vanuit onze nieuwe locatie Orlando. Hier zullen we 3 nachtjes blijven.
Vanmiddag om 12 uur zijn we aangekomen. Omdat we pas om 3 uur in mochten checken besloten we alvast wat informatie in te winnen over de 2 attractie parken welke we hier willen gaan bezoeken, sea world en Universal Studio's.

In het hotel waar we verblijven is apart een medewerker aanwezig welke je helpt met alle vragen over de attractie parken en diegene kan je ook tickets met korting aanbieden voor sommige parken.

Al snel werd duidelijk dat we niet moesten gaan zitten wachten totdat we mochten inchecken maar dat we maar beter direct naar Sea World moesten gaan, dan hadden we nog de hele middag en avond. Het park is namelijk tot 22 uur open. Zo gezegd zo gedaan. Met al onze spullen zijn we dus direct na aankomst in Orlando vertrokken naar Sea World.

Sea world is een combinatie van een dierentuin met zee dieren en een pretpark. Ze hebben hier ook een aantal achtbanen.

Er valt van alles toe zien hier:


Ook zijn er veel shows waarvan de zee-leeuwen show altijd heel grappig is:Sea Life is bekend om zijn orka's. Deze MOET je dan ook gezien hebben als je hier bent. In Orlando hebben ze de grootste, in gevangschap, orka rond zwemmen. Dit is echt een gaaf gezicht om zo'n beest een keer te zien. Shamu heet hij:Het was een kort berichtje en we zijn nu erg moe. Het is hier nu kwart voor 1. Mariska is al in dormenland en ik ga ook vlug slapen. Het was een lange dag door er direct sea world achteraan te plakken en morgenochtend staat de wekker alweer om 7 uur en dan gaan we ons klaar maken voor een hele dag Universial Studio's.

Morgenavond dus meer!!!

Groetjes,

Mariska en Brend
http://www.tboek.nl/gastenboek/brendmariska


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!