Rust dag??

Door Mariska & Brend - A long time ago Hoi Allemaal,

Vandaag stond er oorspronkelijk helemaal niets op het programma. Lekker wakker worden zonder wekker en daarna hangen bij het zwembad. De helft hier van is maar uitgekomen. Het wakker worden zonder wekker is nooit een probleem alleen het zwembad gedeelte is niet door gegaan. Het zijn hier net *******, nee dat zeggen we maar niet.. 's Ochtends liggen alle ligstoelen al vol met handdoeken maar zijn er maar heel weinig mensen aan het zwemmen.  Blijkbaar is het hier ook gebruikelijk om zo vroeg mogelijk je handdoek neer te leggen en dan in de loop van de dag naar het zwembad te gaan. Beetje jammer.

Dan maar over op plan B en dat was outlet shoppen. Laten we daar nou heel goed in zijn. We hebben de hele dag gewinkeld in een behoorlijk groot winkelcentrum. En dat we geslaagd zijn bewijst de volgende foto wel:Mariska is geslaagd met 3 spijkerbroeken, 1 driekwart broek en een paar schoenen. Brend is geslaagd met  4 spijkerbroeken en ook een paar schoenen. Er was nog zo veel meer te koop maar ja, we moeten ook nog naar Miami. Morgenochtend zitten we om 5 uur 's ochtends in de auto. De auto moet namelijk om 9 uur weer terug zijn en het is bijna 4 uur rijden. Ons laatste auto ritje en dan gaan we onze laatste 5 nachtjes van de vakantie tegemoed. Lekker uitrusten en bijkomen op het strand.

Op dit moment regent het hier een beetje en in de verte hangen er behoorlijke donkere wolken:Ik denk niet dat het onze kant op komt en dat we maar een staartje krijgen maar het ziet er behoorlijk dreigend uit.

Vanuit Miami houden we jullie ook op de hoogte (als we internet hebben) alleen zal er wat minder actie zijn dan de afgelopen 2 weken. We hopen dat we daar nog wat bruiner worden dan we al zijn. Het zou voor Brend zijn benen inderdaad wel gezond zijn als er wat kleur in kwam anders hebben die amerikanen ook wat te vertellen thuis (zie gastenboek ;-) ). We vinden het ook heel erg leuk om al jullie reacties te lezen in ons gastenboek!!! Zo houden we toch een beetje contact met iedereen.

Tot in Miami!!!

Groetjes,

Mariska en Brend
http://www.tboek.nl/gastenboek/brendmariska


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!