wat een toestand in vancouver

Door Henriette & Dominique - A long time ago Hallo,


hier nog ff snel een berichtje uit het snikhete Vancouver.
De Openingsceremonie was werkelijk fantastisch, je waant je echt een topsporter. In een parade van 11.000 sporters liepen we door de stad heen naar een stadion. Daar werd ons een waar spektakel geboden en ook werd er tijdens een heel mooi lied stilgestaan bij de gevaren van ons werk.
Het is echt overweldigend om te ervaren hoe de organisatie alles in het werk stelt om politie- en brandweermensen vanuit de gehele wereld te laten voelen dat 'de mensheid' dankbaar is voor het werk dat wij doen voor hen. In NL ervaren wij dat niet echt zo. Ook is het mooi om te zien dat brandweermensen als helden worden gezien in Canada en de USA. Echt; het is prachtig om hier deel van uit te kunnen en mogen maken.

V erder hebben we gisteren voor het eerst in de hal getraind. Die staat midden in Chinatown van de stad Richmond, op een half uurtje rijden van ons hotel. Het was leuk om nu met Duitsers en Zuid Afrikanen te trainen. Het niveau zal vooral door de aziaten bepaald gaan worden. We hebben gisteren een massage van de kuiten gehad, zodat er niets aan het toeval kan worden overgelaten.
De training ging goed en voor ons kunnen de wedstrijden starten...

Let the games begin!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes,

dominique en henriette
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!