the games are over.............

Door Henriette & Dominique - A long time ago
The games are closed…………
 
Gisteren zijn we bij de sluitingsceremonie geweest van deze WPFG. Deze ceremonie was erg mooi om mee te maken. Door wat planningsproblemen, kwamen we precies aan op het moment dat Nederland het stadion in liep om deel te nemen aan de parade. Dus we konden precies aansluiten bij de rest van het Nederlands team. De ceremonie was in het atletiekstadion. We liepen over de sintelbaan en uit het publiek kwam een vrijwilligster van het badmintonnen. Zij zat het hele toernooi achter de wedstrijdtafel om het toernooi in goede banen te leiden. Zij wrong zich door alle sporters heen naar ons en gaf Henriette een t-shirt van de organisatie. Dat was erg leuk. Wij hebben haar als dank een Nederlands shirt gegeven en een Nederlandse pet.

De ceremonie zelf werd opgeleukt door een stel stuntvliegers; de snowbirds. Met 9 (!!) vliegtuigen strak naast elkaar kwamen zij over vliegen in diverse formaties. Die gasten waren goed scherp zeg.
Nadat de vlag officieel was overgedragen aan New York (als volgende organisator), kwam de ceremonie tot een eind.
 
Vandaag was het hier petweer. We zijn wezen whale-watchen. Met een hele snelle boot de zee (rivier) op en dan zoeken naar walvissen. We hebben na 3,5 uur varen (racen) een groep orka’s gevonden…prachtig om die beesten zo in hun eigen huis te zien…..We hopen dat de foto’s daarvan goed gelukt zijn zodat jullie ze ook kunnen zien.
 
Morgen (dinsdag) gaan we de camper halen en dan gaan we nog meer van dit mooie land ontdekken. Geen idee of we dan nog ergens internet vinden, maar dat zien jullie vanzelf wel…….
 
Groetjes,
 
Henriette en Dominique
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!