Zondag 26 07 09

Door Geertje Norma en Wim - A long time ago

Vertrek

Onze eerste nacht in de RV viel reuze mee. We hebben redelijk goed geslapen. Soms even wakker omdat de een zich moest omdraaien of dat de ander moest plassen. De camper was toch wel een beetje wiebelig. Maar sliep goed. Om 5.30 uur werden we weer wakker, gedoucht en heerlijk ontbeten. Alles was al een beetje in de relaxstand. Om 7.45 uur vertrokken we richting Badlands, via Lusk, Hot Springs en Rapid City. Het was een tocht die 7 uur zou duren en 4.76 km lang is.

 

Wim is al behoorlijk gewend geraakt aan de Camper. Alleen Geertje nog, zij was nog heel eventjes in de stress vanmorgen, maar al gauw was dat wel over. Het was heel rustig onderweg. Weinig auto´s op de weg.

Tom tom

De tomtom doet het zeer goed.  Hij wees uitstekend de weg. Bedankt Sander. Onderweg bij de Mac geluncht. Daarna op zoek gegaan naar een walmart, want we hadden nog wat boodschapjes nodig. Na Rapid City was de kans op een walmarkt aardig verkeken. Bij een visitorcentrum hebben we gevraagd waar we boodschappen konden doen. Zij gaf aan in het plaatsje Wall. Daar was ook direct de attractie Wall Drug

Wall Drug

Het was een gezellig straat, the mainstreet, met allemaal authentieke winkeltjes en souvenierswinkeltjes. In de eerste de beste winkel heeeft geertje een hele mooi tas gekocht waar ze direct verliefd op was en norma een paar cowboy laarzen en Wim een mooi t-shirt met bijpassende cap. Geer heeft nog een aantal souveniertjes voor Harry, Fiet en Rolf gekocht. We kwamen op een soort dinosaurusgebied terecht. Was echt iets geweest voor Rade. Wim heeft nog wat foto´s voor hem gemaakt, die hij gaat mailen, zodra we enig bereik hebben.

Badlands

Doodmoe en uitgeshopt gingen we op pad naar de camping. Onderweg reden we al een stukje door de Badlands. We hebben direct ook een annual Park Pass gekocht voor de rest voor de parken entree gratis. Bij het eerste uitzichtpunt bleven we al hangen van verbazing. Wat een prachtig uitzicht. Geweldig. Het landschap is zo mooi, gelijk en toch weer anders. Echt genoten  van de vergezichten. Wim heeft met zijn nieuwe camara er aardig op los gschoten. We zijn benieuwd.

Caming

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!