29 07 09 devils tower

Door Geertje Norma en Wim - A long time ago

Het eerste gedeelte van de dag staat al in het verslag van de vorige dag. We rijden weer op de interstate 90, en er is weinig moois te zien dus tijd om te schrijven. De rit naar Devils tower was mooi. Weer een heel ander landschap dan de black hills. En heel rustig. Bij wegwerkzaamheden kregen we een stopsign van een dame die met het stop verkeersbord in haar handen stond. We moesten wachten totdat de grote werkauto’s weg waren, en toen mochten we verder. Ongelofelijk dat was haar werk, een soort levend verkeersbord, en het was koud en regende, dan heb ik toch liever een kantoorbaantje. Het werd droog en af en toe scheen de zon.

Devils tower is een toren ineens midden in het landschap, fascinerend en hoe dichterbij we kwamen hoe fascinerender  het werd. Je zag steeds meer detail. Hij is 264 meter hoog. En het lijkt wel of ie uit allemaal aparte stroken bestaat, die in de lengte tegen elkaar geplakt zijn. We hebben een wandeling erom heen gemaakt. En natuurlijk weer veels te veel foto’s genomen. Elke keer zit de “tower” er anders uit. Hij wordt ook beklommen, maar helaas hebben we dat niet gezien.

Op de rit naar beneden hebben we black-tailed prairie dogs gezien, hartstikke leuk. Ze lijken wel een beetje op marmotten, We hebben trouwens ook herten gezien onderweg.   

Als we niet op de interstate rijden, kijken we ons ogen uit, naar de natuur maar ook naar de kleine stadjes waar we door komen. En de huizen langs de kant  van de weg, die soms bijna uit elkaar vallen van ellende. Of de rotzooi die de mensen bij hun huizen maken.

Lieve mensen we gaan 4 dagen gaan naar Yellow Stone, we weten  niet of we daar WIFI hebben en mobiel bereikbaar zijn. We hebben vragen gehad over reacties op de site, daar kunnen jullie niet naar mailen, wel naar onze thuis mailadressen

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!