03 08 09 Grand Teton & Jackson reisdag

Door Geertje Norma en Wim - A long time ago

Hi lieve allemaal

Zoals jullie merken zijn we weer online!  Wat een leuke reacties hebben jullie ons gemaild, heel leuk om ze te lezen.  Veel verslagen schrijven we onderweg als er even niks moois te zien is. Laptop op schoot  en schrijven maar.

Vandaag was een reisdag maar niet zomaar eentje, de reis verliep via national park Grand Teton.  Een natuurpark van “maar” 60km lang maar zeer de moeite waard. Het gaat vooral om de bergketen. We hebben geluncht met uitzicht op de bergen.   Daar kan Oostenrijk een puntje aanzuigen.  Het eerste gedeelte van de weg was under Construction wat zoveel betekend als dat we een mile of 15 over de onverharde weg gereden hebben.  Waardoor we een lekkage opgelopen hebben  in  het ruiterwisservloeistofreservoir ( mooi woord he?).  Volgens de man van het service station tenminste. De camper rijdt verder nog goed dus we geloven hem.

Vandaag hebben we een van de dieren gezien die we nog miste in ons rijtje. Een Moose.  (Dat is een mannetjes eland).  We missen alleen nog de beer ( de g….. beer hebben we gelukkig bij ons) en de wolf in ons rijtje. 

De rit ging door Jackson, wat een heel leuk  cowboy stad(je) bleek te zijn. Echt een Westernstadje, met saloon enzo. We hadden alle tijd, dus eerst boodschappen gedaan, in een onwijs luxe  supermarkt, en daarna de stad in.  Allemaal luxe winkels,  duurder dan waar  we eerder geweest zijn, maar gelukkig zijn we toch weer geslaagd.  Oversteekplaatsen  waar je een oranje vlag uit de paal kon trekken om veilig over te steken.  Een soort klaar over gespeeld dus. We gingen lekker uit eten, maar dat was geen succes.  De pizza was  een tomatensauspoel en de serveerster moest nog een hoop ervaring opdoen. Dus dat moeten we nog een keertje over doen in een wat beter restaurant.

En pap (Karl) even voor jouw geruststelling: Tina Trucker heeft nog voor geen meter gereden, het is Henk Wijngaard die elke dag weer zingend  “met z’n 30 tonnen diesel, ver van huis maar in zijn  sas” achter het stuur kruipt. Hij rijdt in de RV alsof het zijn Opel is. Het enige wat Geertje en ik mogen doen is, als we achteruit moeten rijden, elk in een zijspiegel gaan staan en dan als miss Bucket de truck binnen loodsen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!