15 08 09 Gunnison

Door Geertje Norma en Wim - 16-08-2009 05:19

Vandaag gaat de reis van Durango via JC Penney ( een winkel waar Norma altijd graag koopt) naar Gunnison.   Norma is niet geslaagd bij JC Penney, maar Wim en ik wel.  Dat was voor Norma wel een tegenvallertje.

De rit verliep via drie passen, de Coal bank pas 10.640 ft hoog, de Molas pas 10.899 ft hoog en de Red Mountain pas 11.075 ft hoog, een feet is 30,47cm.



Dus we vertoefde vandaag op grote hoogte.  Het was goed te rijden allemaal, maar ook  best stijl.  Vooral de Red Mount pas was erg mooi. Het waren met recht knal rode bergen.  We hebben er een uurtje of vijf over gedaan.

Dit keer was de eerste keer dat we de camping niet konden vinden. De routebeschrijving vertelde alleen dat de camping aan de highway 50 ligt, en die is best lang. We hebben het gevraagd bij het visitor center in Gunnison en toen bleek dat het twaalf mile terug lag. Daar was ook een  meneer  die ook naar die camping moest en de weg wist, daar konden we mooi achteraan rijden. Geen wonder  dat we de camping niet gevonden hadden, want het was een echt ienie minie wegwijs bordje.

Eenmaal op het rv park, viel deze erg tegen,  er is maar 1 douche en in die douche zit het enige toilet.  Allebei in dezelfde ruimte,heel raar. Bovendien ligt de ingang van het park waar we morgen heen willen (Black Canyon) veel verder weg dan we dachten.  We hebben onze plannen aangepast, en gaan morgen eerst naar de Black Canyon, en dan i.p.v. terug naar Gunnison, naar Glenwood springs.  En gaan we daar proberen een camping te vinden. Heel toevallig had Norma een verkoper van Tommy Hilfiger in Florida ( in de mei vakantie)  gesproken, die op een papiertje voor haar uitgetekend had waar Glenwood springs lag en daar heel enthousiast over was.  En nu gaan we er heen. We zijn benieuwd.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan