17 08 09 Glenwood Hot Springs

Door Geertje Norma en Wim - 18-08-2009 05:56

We hebben in het zonnetje aan de Colorado rivier kunnen ontbijten. Na het ontbijt,  op naar de hot springs van Glenwood om daar te poedelen. 



Het is de grootste hotspring van Amerika.  En het was er zeker groot.  Er zijn twee baden.  Het “kleine” bad is 40 graden,  het grote bad is 32 graden.  Het water ruikt naar zwavel en is heerlijk zacht.  Het is heerlijk vertoeven,  ben nog nooit zolang in het water geweest. 40 graden is als je doorkomt best heel warm, doet zelfs bijna zeer.  Er zijn heel veel ligbedden en heel veel  lifeguards (m/v).  Het was heel erg leuk om te doen.  We waren om 09:30  uur en gingen om 12:00 uur weer op pad.



Naar Breckenridge , via Keystone, waar we 12 jaar geleden op wintersport geweest zijn.  Nou echt iets herkennen deden we niet. Norma herkende alleen het bushuisje.  Op de weg naar Keystone kwamen we langs een outlet center.  We hadden tijd, dus daar gestopt en geshopt. Norma heeft een inhaalslag gedaan en al veel gekocht. Moe gelopen, gingen we naar het rv park, even langs de walmart om eten te kopen. Maar dat was een vergissing want de food afdeling  had geen vlees en geen groente.  We wilden voor 20:00 uur op het rv park zijn zodat we nog in konden checken.  Toen we even voor achten aan kwamen was alles al dicht.  Het was netjes geregeld want er stond een enveloppe met onze toegangscode en pleknummer.  Dit is dus echt een rv park en geen campground, iedereen zit binnen,  geen winkeltje,  alleen douches bij het zwembad. We hebben in de rv ook een douche maar die gebruiken we nooit, omdat dat zo onwijs klein is en bovendien we gebruiken hem als opslagruimte

We hebben voor het eerst niet echt gegeten maar wat gesnackt ( de schuld van de walmart ha ha). Chips, knoflookbrood en toostjes met kaas.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan