19 08 09 return Denver

Door Geertje Norma en Wim - A long time ago

Goh, weer een dag voorbij. Het is ongelooflijk, maar de dagen vliegen hier voorbij. Het klinkt raar, maar zelfs op vakantie hebben we een dagritme en hebben we het best druk. Onze dagen zien er over het algemeen zo uit. Tussen 06.30 en 07.30 staan we op. Daarna hebben we zo’n anderhalf uur nodig om te douchen, ontbijten, te controleren, te ontkoppelen en weg te rijden. Dan volgt ons dagprogramma en tegen een uurtje of 17.00 komen we op de volgende camping aan, waar we eerst inchecken, daarna de camper neerzetten, aankoppelen en dan nog gaan bieren en snacken. Tussen 18.30 uur en 19.30 uur  beginnen we met koken, daarna eten en afwassen. Dan slaat de wijzer van de klok al  21.00 uur dan moeten we nog de foto’s downloaden en het verslag maken en op de website zetten. Tegen tienen gaan we soms nog een potje dobbelen (als Geertje niet te vaak wint) en dan is het alweer bedtijd. Zo, dat is zo’n beetje onze dagindeling. Best druk zo’n vakantie!!

Vanmorgen heerlijk uitgeslapen, was vannacht toch iets minder koud  dan we hadden verwacht.  Nog snel even de mail gecheckt en ja hoor, we hadden gelukkig weer 4 berichtje. Nou, dan toch eindelijk maar onder de fantastische douche gestaan. Als je niets aanraakte was het  redelijk te doen. Maar dan ook echt niets aanraken. We hebben nog nooit zo snel gedoucht.

Op weg terug naar Denver via de I-36 Boulder waar we een fantastische mall tegenkwamen waar we natuurlijk MOESTEN stoppen. We hebben daar heerlijk gewinkeld en hebben tegen clearance en sales tarieven behoorlijk wat inkopen gedaan (alweer hoor ik Miranda denken). Vooral bij Macy’s waren de uitverkopen tot wel 75%. Heerlijk, weer erg veel plezier aan beleefd.  Daarna geluncht bij Panera bread.  Gauw weer op weg naar de camping.

Na de afgelopen camping zijn we wel een beetje huiverig waar we nu weer terecht komen. Maar onze verwachtingen werden toch overtroffen. Het is een mooie camping met gras voor de RV en deze staat op een betonnen plaat. De douches en wc’s zijn om door een ringetje  te halen. Een zeer mooie afsluiten van de velen campings waar we op hebben gestaan. Aan de balie-medewerkster van het RV park gevraagd waar we  een grote mall konden aantreffen met Dillards en JCPenney. Ja, en groot was ie……..!! Ook hier hebben we weer iets gekocht tegen leuke sales tarieven. Moe en voldaan reden we terug naar het RV Park.

Zoals als al eerder genoemd, eerst bieren en snacken en daarna hebben Wim en ik spaghetti klaargemaakt voor 2 dagen. Is makkelijk als we morgen weer moe thuiskomen van een hele dag shoppen. Ja we gaan morgen naar een grote factory outlet Castle Rock.

Rade, Wim heeft me zojuist verteld dat hij weer een aantal doppen voor je meeneemt.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!