20 08 09 Shop till you drop

Door Geertje Norma en Wim - A long time ago

Zo, vandaag onze laatste dag met een dagprogramma: shoppen in Castle Rock. Nadat we hebben gedoucht (goh, wat kan men genieten van een schone douche) en  gegeten, hebben we nog even lekker rustig aangedaan, want de winkels gingen pas om 10.00 uur open. Het is ongeveer ¾ uur rijden. Om de tijd de doden heb ik (Norma) eerst nog even mijn zand voor de kerstbal gemengd. Ik heb nl. uit alle nationale parken mooi rood zand geschept en in flesjes gedaan. Komt ie mooi te hangen naast de kerstbal met zand uit Afrika, Australië, Panama city Beach en Kos.
Verder heb ik nog een vijftal kleine andere kerstornamentjes gekocht. Erg leuk. Verheug me nu alweer op 1 december!!!

We reden in een keer (door de tomtom) naar de Factory Outlets toe. Ik geloof dat die miep van de tomtom wel 20 keer heeft gezegd dat we links moesten aanhouden (we passeerden nl. 20 exits) en daarnaast nog het koeiengeloei (die Wim had ingesteld als je te hard rijdt) was het een geluidsvolle rit naar de Outlets toe. Daar aangekomen eerst naar het visitors center voor discountcoupon en daarna als eerste zaak Adidas leeg gekocht. Voor degene die aandelen heeft van Adidas, binnenkort zullen ze  stijgen. Dit zelfde geldt voor aandelen van Tommy Hilfiger, Ann Taylor, Columbia Sportswear, Jockey, Levi’s, Track ’ N Ttrail, Wilson Leather, Samsonite, Maidenform en Nike. Daarnaast zijn we nog veel meer winkels in geweest, maar hebben daar niets gekocht.

Helaas moesten we tussendoor nog even lunchen bij de Subway, zonde van de kostbare winkeltijd, maar ja de maag wilt ook wat. Tegen drieën waren we bepakt en bezakt en moe en voldaan en gingen terug naar de camper. Eindelijk(grapje) mag ik ook een rondje parkeerplaats rijden. Nou, dat was fantastisch, net alsof ik in mijn corsaatje reed. Maar goed op de echte weg was Wim weer aan de beurt, die ons door een enorme file heelhuids heeft thuisgebracht. Trouwens Chapeau voor Wimpie. Hij heeft 4 weken langs als een volleerd truckchauffeur ons op zeer prettige wijze rondgereden, zonder maar in een moeilijke of vervelende situatie te belanden. Thanks honey. Het is ongelooflijk, maar in 28 dagen hebben we 3.941 miles * 1.6 = 6.306 km afgelegd. Dit is gemiddeld 225, 2 km per dag afgelegd. Best veel zeg.

Op de camping aangekomen eerst een biertje (zonder te snacken, want die hebben we al genuttigd tijdens de file) om vervolgens elkaar aankopen bewonderen.Nu al een beetje beginnen met opruimen, inpakken etiketjes van de kleding af te halen  en eten koken.

Morgen is echte onze laatste hele dag, maar dan moeten we helaas inpakken, alvast online gaan inchecken en de camper schoonmaken en terugbrengen . Dus dit wordt onze laatste nacht in de RV.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!