21 08 09 Opruimdag

Door Geertje Norma en Wim - A long time ago

Vannacht een onrustige laatste nacht gehad. Toch wel vreemd dat je na 4 weken je huisje moet inleveren. Het was natuurlijk altijd een opgeruimd, maar niet helemaal schoon huisje. Alles had al een beetje zijn eigen plekje gekregen en de routine zat er goed in.

Het is raar bij ons is het nog ’s morgens en bij jullie al ’s avonds. Voor jullie gevoel komen we over ongeveer 1,5 dag thuis. Als ik zie wat we nog allemaal moeten doen in die 1,5 dag, dan hebben we het best weer druk.

Maar goed, na het ontbijt zijn we begonnen met inpakken. Gelukkig hadden wij (Norma & Wim) een extra tas bij ons. Dus alles paste er (met een beetje duwen en proppen) best wel goed in. Geertje haar tas zit ook tot aan de nok toe vol (maar was half leeg op de heenreis). We hebben een gewichtheffer gekocht om te kijken hoeveel kilo we per koffer meenemen, aangezien de Amerikaanse airlines helaas de laatste paar jaar behoorlijk streng zijn geworden. Nou, dat was allemaal in orde. We zaten per koffer nog onder de 23 kilo.

Wim heeft bij de campingeigenaar al de boardingpassen kunnen uitdraaien. Op onze eerste vlucht  van Denver naar Washington zitten we redelijk naast elkaar. Op de vlucht van Washington naar Amsterdam zitten we behoorlijk verspreidt, wat natuurlijk wel raar is als je al meer dan 24 uur van te voren incheckt. Maar goed. We gaan vragen of we bij elkaar mogen zitten als we bij de incheckbalie zijn op het vliegveld.

Daarna heerlijk met z’n drietjes de camper schoongemaakt. Alles blonk alsof het thuiswas. Nu gaan de douchen en lunchen en daarna de RV terugbrengen. Daarna worden we naar het hotel gereden door Cruise American waar we vannacht slapen en hopelijk door dezelfde taxichauffeur als op de heenweg weer naar het vliegveld gebracht.

We hebben geen idee of we nog wifi hebben en of we jullie nog kunnen bereiken. In ieder geval bedankt  voor jullie goede vluchtwensen via de mail en sms. Was erg leuk om de berichtjes weer te ontvangen en te lezen. We hopen dat jullie plezier hebben beleefd aan onze berichtjes via Tioga-tours. Wij vonden het erg leuk om korte verslagjes te maken. Maar dat is ook niet zo  moeilijk met zo’n prachtige, formidabele, fantastische en geweldige reis. Wij hebben in ieder geval genoten.

See you

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!