Vancouver 8 augustus

Door Sabine & Jeroen Canada 2009 - 09-08-2009 08:25 Hallo Allemaal,

We zijn vandaag aangekomen met de BC Ferry in Vancouver. We hebben eerst bij Parkville in een provinciaal Park gewandeld bij wat grote bomen en daarna met de grote boot over. Het ging allemaal heel voorspoedig en we waren begin middag in Vancouver. We zijn toen naar de suspension bridge gegaan. Niet de bekende en drukke van Capilano, maar de iets minder grote bij Lynn Canyon. Deze is ook gratis en heeft wat meer wandelingen. Ook deze is door de massa ontdekt en jawel het was hier druk...
Toch hebben we er leuk gewandeld en nog speciaal wildlife gezien! Een kikker! Met grote ogen... Ook hebben we op de highway wat deer gezien. Een mama met twee kindjes! (lief)
Na rondrijden in Vancouver hebben we het hotel gevonden. Midden in downtown centrum en nu is het hier gezellig druk, vanwege het uitgaanleven. We zijn lopend naar China Town gegaan. We hadden zin in Chinees. Het was best wel een afstand en we kregen honger. Dus net voor China town dan toch maar een Chinees maar dan modern restaurant in gegaan. Super hip! Heel gezellig gegeten en alles geshared. Dat is helemaal happening in Vancouver. Je bestelt iets en daar eet je met z'n allen van. Een soort TAPAS. We hebben er heerlijk gegeten. En het grappig was dat deze super hippe tent in de Lone4ly Planet staat. De nieuwere versie... We hebben een oude van Bas gehad, maar toen bestond deze hippe Wild Rice nog niet! In de huidige staat ie wel vermeld. Melig!
We hebben na het eten nog een rondje over de nachtmarkt van China Town gelopen en gaan nu maar eens richting ons bedje. Benieuwd of we met de drukte om ons hotel rust kunnen krijgen!
Alles gaat hier goed! We hebben het heerlijk en het weer is OK... We verbranden niet, maar het moet niet kouder worden!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan