Leaving Vancouver 10 augustus

Door Sabine & Jeroen Canada 2009 - 10-08-2009 16:54 Hi

We gaan vandaag Vancouver verlaten. Dat vinden we niet zo erg, want het regent. Zo begon gisteren de dag ook. We hebben toen maar uitgebreid ontbeten en wat langer geslapen, want door de stad met regen is toch iets minder gezellig. We zijn na het ontbijt toch maar gaan lopen. We hadden bedacht dat we eerst naar Granville Island naar de Market gingen, ook op zondag gewoon open. Die was semi overdekt, dus dat liep wel prettig. Ook hele grappige markt, met veel verschillende waar. Daar vandaan zijn we met de aquabus naar World Science Centre gegaan. Ook deze waterbus was overdekt. Slim he!
Toen we daar aankwamen stopte het gelukkig ook met regenen en werd het meer een drizzle! We hebben daar wat rondgekeken en zijn met de SKY Train naar de Waterfront gegaan. Daar was het toen helemaal droog en zijn we naar de lookout gegaan. Vanaf dit hoge punt konden we mooi de hele stad zien. Gelukkig zagen we eruit als toeristen??? Want toen we daar heen liepen, werden we door twee andere toeristen aangehouden met de vraag of we naar de lookout gingen. Wij dachten eerst dat ze wilden weten waar die was, maar bleek dat zij net geweest waren en dat we gratis op hun ticket mochten. Zij gingen toch niet meer en het is onbeperkt keren omhoog gaan. We zijn ook `s avonds nog even gegaan om te genieten van de lichtjes.
We hebben de hele middag gelopen door Stanley Park! Echt super groot, maar wel bijzonder, ook fijn dat het droog was. Mooi zicht op de stad!
We hebben Thais gegeten in the Thai House!! Stond in onze loney Planet dus waren benieuwd of die nog bestond! Jawel en nog lekker ook!
We zijn wel wat moe van al het lopen, maar vandaag moeten we een lange tocht met de auto afleggen naar Clearwater bij Well gray park! We gaan op naar de beren.
Groetjes Sabine & Jeroen
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan