Vervolg Amerika reis

Door Familie van Soest - 17-08-2009 07:30 Hallo allemaal!

We zijn inmiddels 10 dagen in Amerika en we hebben al ontzettend veel gezien. Eerst Yosemite National Park waar we een geweldige beklimming hebben gedaan van 1000 meter. Het was zwaar maar het uitzicht aan de top was de moeite waard. Toen zijn we verder gegaan naar het Sequoia National Park waar 4 van de 5 grootste sequoia's staan. Enorm, zo'n prachtige grote bomen met een mooie rode stam. Vervolgens zijn we naar Las Vegas gegaan. Je weet niet wat je ziet, prachtige hotel-casino's met ieder een eigen thema. Hier is alles 24 uur per dag geopend. Het is er vreselijk heet, overdag 45 graden celcius, 's nachts nog zeker tussen de 25 en 30 graden celcius. Gelukkig is er overal airco.  Wil je hier de meest leuke dingen zien dan heb je zeker 10 dagen nodig. Wij waren hier maar 3 nachten, dus eigenlijk tijd tekort.
De jongens vonden dit het hoogtepunt van onze reis. Ons is het ook meegevallen, wij hadden ons hier niet zoveel van voorgesteld, maar het was geweldig!
Toen zijn we doorgegaan naar Zion National Park waar we een prachtige wandeling door een rivier hebben gemaakt. Hay en ik zijn eerder terug gegaan want op een gegeven moment kwam het water tot aan je middel en onze spullen zouden dan nat worden. De jongens zijn alleen verder gegaan en hebben ervan genoten.
Morgen gaan we naar Bryce Canyon. We hebben nog geen druppel regen gehad, alleen maar zon.
Hay is het niet eens met de verkeersregels in Amerika. Hij is nu bezig om hier verandering in aan te brengen. Jullie horen nog wel hoe dit afloopt.
Het eten vind ik niet echt geweldig. Ze zijn echt snel als je gaat eten. Eerst komen ze in een razend tempo de bestelling opnemen, en als eerste krijg je een glas chloor(water). Als je je bord leeg hebt halen ze het meteen weg. En de rekening komt vanzelf zonder erom te vragen. Laatst was het echt heel vreemd. Robbert had tomatensoep besteld met een hoofdgerecht. Hij kreeg eerst het hoofdgerecht en toen hij hier een beetje van op had kwam de tomatensoep. Dan vraag je je toch af hoe die mensen zelf eten, er wordt toch altijd iets koud. Volgens Bart was dit in China ook zo, ze brengen het op het moment dat het klaar is in de keuken.
Zo, dit was het weer!
Groetjes van ons allemaal en tot weer!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 7 dec @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan