tweede poging

Door Tineke Spaargaren - A long time ago


Na een goede nachtrust dan nog maar een keer proberen.
We zijn gebleven bij zondag.
Zondag zijn we met Dennis en Gail L.A. ingereden. Dennis is een uitstekende chauffeur en weet de weg goed in L.A., ik was na 10 minuten de draad al weer kwijt. Maar goed, we zijn eerst naar de " Walk of Fame"  gereden en natuurlijk de steen van Michael Jackson op de foto gezet en toen natuurlijk alle persoonlijke stenen bekeken die voor het filmtheater liggen. Leuk om te zien en te lezen. Daarna door naar Universal Studio's. Begonnen met de tour backstage. Deze was erg leuk om te doen, omdat het je een kijkje geeft achter de schermen van de filmwereld. De rest van het park had veel weg van Disney, jammer, want we hadden verwacht dat het ons nog meer van de filmwereld zou laten zien. Ze hadden el een leuke waterbaan, waar we lekker nat in werden, maar het was prachtig weer, dus we waren zo weer droog.
Daarna doorgereden naar Beverly Hills en even de winkels bekeken op Rodeo Drive. Daar stond ook een huis wat geinspireerd was op Gaudi.
We hebben alleen de winkels bekeken, want als je de prijzen ziet dan vind je alles wat in de winkels te zien is minder mooi.
Na een heerlijk dinner at home op tijd naar bed, want de volgende dag zou de trip beginnen met het ophalen van de camper.
Het ophalen van de camper ging redelijk vlot, omdat we toch gewoon in de ochtend erheen gereden zijn, dus al het papierwerk hadden we al gedaan voor 13.00 uur. Daarna de camper gecheckt en op het eerste oog leek alles in orde, wel smerig overal, dus het sopdoekje kan gepakt gaan worden. Dus om 13.30 uur waren we onderweg naar onze eerste overnachting: Morro Bay.
Even stressen in L.A. met al het drukke verkeer, maar het reed lekker door en Ronald had al gauw door hoe een automaat rijd, al heeft hij deze dag wel moeite gehad om zijn rechterhand en linkervoet in bedwang te houden, want deze zijn tijdens het rijden werkloos en dat zijn ze niet gewend,
Om 18.30 op de plaats van bestemming aangekomen. Een campground in State Park Morro Bay. Een camping aan de rand van een bay en heerlijk onder bomen. Een rustige camping met smerig sanitair, dus volgende keer proberen hier full hookup te reserveren, want de ligging is prachtig, mooie natuur en van alles en nog wat gezien: zeeleeuwen, pelikanen, zilveerreigers, grutto's, konijnen, eekhoorns. 
Na een laat dinner nog even de zonsondergang gezien en daarna naar bed, want de volgende dag staat de rit naar San Francisco op het programma, met als tussenstop een bezoek aan Hearst Castle..
 

Walk of Fame, L.A.
 
Morro Bay
 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!