happy birthday!!!!

Door John en Angelique Boezer - 14-08-2009 01:18 Hier dan onze eerste weblog vanuit oakhurst bij de zuid ingang van Yosemite park.

Wij hebben een hele goede vlucht gehad en waren heel blij met onze stoelen met extra ruimte en geen vreemde naast ons.
De tijd vloog letterlijk voorbij(terug haha) John heeft zijn dsi helemaal leeg gespeeld en verder hebben we een aantal films gezien die we natuurlijk zelf al hadden gedownload.
Om half 3 waren we in ons hotel in San Francisco waar we tussen de snoop dogs zaten.
We zijn gelijk begonnen met onze to do list en hebben ons gelijk naar de golden gate bridge laten rijden en deze zijn we natuurlijk ook over geweest daarna naar china town en unionsgaure en natuurlijk de cable cars bewonderd ,hier zijn we niet in geweest omdat er een rij van 1,5 uur stond maar foto's en film zijn ook goed !

De  2e dag zijn we naar Alcatraz geweest met super helder mooi weer zodat we de golden gate bridge en alcatraz en baybridge en angels island goed konden zien liggen.
Alcatraz was super!!! angels island leuk om te zien om kwart over 3 waren we terug in de haven en besloten we te gaan wandelen !!!!(en dat in een stad met alleen maar heuvels lees bergen)
Fishermens warf gezien en natuurlijk het beroemde k dock met de zeeleeuwen.
Daarna had ik het gruwelijk goede(lees slechte) idee om naar lombardstreet te lopeen om de style kronkelafdaling te bewonderen.

Op de 3E dag wilde ik nog alamostreet en het goldengate park bewonderen we begonnen weer te voet omdat auto's niet meer mogen stoppen daar omdat de buurt het te druk vond worden toen wilde ik eigenlijk een taxi nemen naar het park maar JOhn zei ach is nog maar een kleinstukje joh al met al hebben we gelopen tot 's middags half 3 vanaf 8 uur 's ochtends en hebben er nu nog spierpijn van maar het was de moeite waard!.

Dag 4 was er een met pieken en dalen we hebben 4 uur in een rij moeten staan om onze chevy trailblazer in ontvangst te nemen en we hoopte nog vandaag iets te zien van Yosemite helaas dus niet!!
We reden ook nog eens verkeerd waardoor we een stuk off road hebben gereden wat volgens mij niet kon maar John en zijn Tom Tom waren onverbiddelijk uiteindelijk zei een amerikaan ons om te keren omdat die weg alleen maar erger werd dan we tot toen toe hadden gehad(je hoeft ali niets te zeggen want ze weet dat een organisatie nooit maar dan ook nooit z'n gevaarlijke weg in het normale programma zou zetten maar ja mannen he!!)

dag 5 Yosemite park helemaal geweldig super om nooit te vergeten!!!!!
we zijn naar het hoogste punt gereden waar je heel de vallei kon bewonderen en daarna de vallei in
Vanaf vannacht onze tijd al regelmatig wakker gesmst voor mijn verjaardag de eerste was debora toen volgde anke en dimi,fam fitters,anne en albert,ben en amanda,cor,kim en bas en de kids carmen en rene, en uit eindelijk pa en ma boezer nog  JONGENS NOGMAALS BEDANKT!!!

Wij gaan nog eventjes iets lekkers drinken en genieten nog even van onze vakantie groeten John en Ali.

P.S van John hij is aan het aftellen wat een kwal is het ook !!!!!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan