grand canyon

Door John en Angelique Boezer - A long time ago hier weer een update vanuit de grand canyon.

Wij zijn vanaf capitol reef naar arches gereden en daar zijn we 2 nachten gebleven, weer een national park, het blijft mooi om te zien hoe de omgeving veranderd als we weer op weg zijn.
Yosemite heel groen, death valley heel droog, zion van alles wat, bryce heel rood en veel mooie vergezichten capitol reef viel een beetje tegen in vergelijking met de rest, arches heel apart om te zien wat de wind kan doen met de bergen van kalkzandsteen.

En toen kwam monument valley! bekend van films zoals mission impossible 2 en vele westerns super we hebben hier een prive jeeptour gedaan met een indiaan, die ons vele dingen over het land maar ook de rituelen die de indianen gebruiken heeft verteld.

De volgende dag zijn we via de oost ingang de grand canyon in gegaan en hebben we eerst met de auto de uitkijk punten bezocht en vanmorgen hebben we onze lang verwachte helikopter vlucht gehad over de canyon dit moet je echt gedaan hebben als je dan toch hier bent het is zeker de moeite waard!!!

Vandaag is de laaste dag van onze national park reeks en morgen vertrekken we naar Lake Havasu City.
We hebben inmiddels al 303 foto's (we hadden er veeeeeeeeel meer maar hebben al een afval reeks gehouden)
En tot nu toe hebben we 2142 mijl oftewel 3430 km gereden en het is allemaal super, we hebben het er samen al over gehad wat we het mooiste tot nu vinden maar we kunnen niet kiezen eigenlijk overal waar we tot nu toe zijn geweest heeft wel iets en valt niet met elkaar te vergelijken.

groeten John en Ali.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!