23/08/09 Flaming Gorge en Dinosaur National Monument

Door Fam. van Schijndel - 24-08-2009 05:40

Donderdag zijn we vertrokken voor een lange, saaie rit naar Flaming Gorge. Onderweg komen we niet veel tegen. Net op tijd gelukkig wel een tankstation, maar dat liet 80 km op zich wachten. Het landschap is saai en de rit was lang maar voorlopig was dit de laatste lange dag in de auto. Een indruk van het landschap zie je op de foto.

Na een overnachting in Rawlins zijn we vrijdag op weg gegaan naar Flaming Gorge. Net na de middag hebben we een leuke camping aan het stuwmeer gevonden. Het is lekker weer dus we hebben een relaxte middag aan het meer doorgebracht met duiken van de rotsen (het meer was diep genoeg, mocht iemand zich zorgen gaan maken).
's Avonds nog een lekker kampvuurtje gemaakt, het is net familie weekend! Alleen zijn de steaks beter en vooral groter!


Ook zaterdagmorgen hebben we nog lekker gezwommen en zijn toen doorgereden naar Vernal, toegang tot Dinosaur National Monument. We dachten dat hier nog flink wat resten van dinosaurussen te vinden zouden zijn maar dat viel tegen. Eigenlijk bestaat het park uit een museum waar wat botten zijn opgeslagen en een visitor center dat gesloten is wegens verzakking. Kortom: die dinosaurussen geloven we wel en we zijn zondag verder gereden naar Arches National park, waar we grote plannen hebben. We zijn nu in Moab en dat schijnt de mountain bike hoofdstad van de US te zijn. Wat gaan we dus doen? Raften!! Maar Guus kan het niet laten en we gaan dus ook biken. Het Rabobank tenue is mee dus zie later de foto"s. We moeten al om kwart voor 7 's morgens vertrekken want anders is het te warm (tussen de 30 en 35 graden). Tot gauw.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 23 nov @ Zwolle
drie regio's, twee campers
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan