Las Vegas

Door Coetsier - De Sutter op trektocht - A long time ago

12/08/’09

 

Vandaag op algemeen verzoek van de ladies : “shop till you drop” : naar een outlet store met een 100-tal winkels onder één dak aan de rand van Las Vegas waar einde reeksen en solden te verkrijgen zijn, zoveel als je hartje lust (en zoveel als pa kan zakken sleuren en zijnen “bruinen kan trekken”). Bepaalde merken effectief 1/3 vd prijs in België (bvb. All Star en sport schoenen). Enfin, een 10-tal uren later uit de shopping mall terug weg om ons nogmaals onder te dompelen in de crazy Vegas atmosfeer : hotel met geënsceneerde  vulkaanuitbarsting in de voortuin, een ander met de grootste dansende fontein de we al ooit gezien hebben en vooral het onophoudelijk geklingel van de jackpots. Al weer niet voor middernacht in bed.

 

13/08/’09

 

Laatste dag Vegas : eerst buffetontbijt in het hotel : op zich al bezienswaardigheid te zien hoe de Amerikanen (vr)eten ! Daarna op naar het Liberace museum. Liberace was een getalenteerde pianist die glitter and glamour shows in Vegas gaf en vooral beroemd werd omwille van zijn exuberante auto’s en kostuums vol Svarowski-kristallen. Ons Eddy Wally is daarbij vergeleken een wreed braaf manneken !

Het Imperial Hotel langs de strip huist een grote oldtimer collectie, dus vaneigens ook daar eens gaan kijken : veel Rollsen, Astons, enfin alles wat papa wel leuk vindt.

Vervolgens na 2 weken toast van Bimbo brood en fastfood eindelijk eens goed gaan eten in een Italiaans restaurant : Maggiano’s. Mens dat heeft gesmaakt : verrukkelijk, fantastisch, ongelooflijk hoe je daar nog meer van geniet als het een tijdje zonder hebt moeten doen.

Afgesloten met een bezoek aan Fermont street, die helemaal overkoepeld wordt door het grootste klank- en lichtspel ter wereld. Het thema was ook wel leuk : de sixties, met Tribute to Queen, the Beatles, groepjes die optreden, beetje Gentse Feesten in Vegas-stijl. Jullie hebben het begrepen : alweer niet vroeg in bed !

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 25 september in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!