Dag 2 Los Angeles

Door Gertrude - 30-08-09 16:17 Hallo allemaal.
Vandaag is het mijn (Gertrude) beurt om een verslagje te geven. Gerard B is begonnen en we geven het stokje door.
Wij zijn gistermorgen eerst naar Farmersmarket gegaan. Een overdekte markt met heel veel eettentjes van allerlei landen. Verder veel souvenierswinkeltjes, waar Karin en ik ons goed kunnen vermaken. Je vindt er van alles, ook uit allerlei landen. Er zijn veel Japanners, mexicanen, indianen enz, die je vrij snel herkent.
De weg ernaartoe duurde iets langer dan gedacht, maar we hebben daardoor mooie gedeelten van LA gezien. Het was de moeite waard.
Daarna zijn  we naar Universal studios gegaan. Het is daar enorm groot en erg druk.  We hebben eerst wat rondgekeken. Wat drinken en daarna naar de show van Shrek in 4 D. Dat was heel leuk.
Weer rondlopen en wat eten. Een gesprekje met engelsen en daarna weer verder. Om ongeveer half 3 was er een watershow. Dat was leuk om te zien. Het was een verhaal van piraten die op zoek waren naar droog land. Ze sprongen en doken van grote hoogten en aan het eind kwam er zelfs een groot vliegtuig op het water. Iedereen schrok even, het effect was bereikt.

Zoals jullie misschien gezien of gehoord hebben zijn er vele bosbranden in LA. Vanuit ons hotel en vanuit Universal konden we het heel goed zien. Ze kregen het niet goed onder controle. We gaan straks eens kijken of het inmiddels gelukt is, want wij zijn net wakker.
Zelf hebben wij geen last van de branden. We zagen dat het ook bij Bryce Canyon is, maar daar zijn we nog niet. We hopen voor alle mensen dat het snel gedoofd kan worden.
Ik heb veel plezier van mijn stok en kan daardoor best veel meelopen. En we pauzeren regelmatig.
We proberen wat foto's mee te sturen. Groetjes Gertruka.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Boek nu al je camper voor 2020
bij Cruise America of Cruise Canada
Kom zaterdag 23 februari naar onze Infodag in Zwolle.
Meer informatie