19-09-2009 West Yellowstone - Arco

Door André en Thea Booi - A long time ago
Vannacht was het heel erg koud, niet alleen buiten maar ook binnen. Voordat we opstaan gaat eerst een tijdje de kachel aan want 7 graden in de camper is niet bepaald lekker. Buiten is het nog 3 graden. Als de zon eenmaal gaat schijnen wordt het steeds behaaglijker.
 
Nog even leuk om te vermelden is dat we gisteravond de eerste Nederlanders hebben gesproken sinds we onderweg zijn met de camper. Het was een jong stel met een klein jongetje, ze waren onderweg van San Francisco naar Chicago.
Nergens horen we dat er Nederlands wordt gesproken en dat was vorig jaar wel anders.
 
Vanmorgen via skype nog even contact gehad met jarige Tineke en met broer Hans. Daarna op weg gegaan naar Arco. Onderweg mooie maar ook hele saaie landschappen gezien. 

                 
 
Op zulke momenten maakt de muziek die Hans ons heeft meegegeven alles een beetje vrolijker. We zetten het geluid flink hard en galmen heerlijk mee.
Gingen we gisteren van de staat Wyoming naar Montana, vandaag rijden we Montana weer uit en rijden we de staat Idaho binnen.

      
 
In de dessert zagen we ineens een enorm groot terrein, een flink stuk van de weg vandaan waar niemand zomaar mocht komen. Het bleek een onderzoeksbasis te zijn. Wie weet wat daar allemaal aan experimenten worden uitgevoerd.
 
Op de camping werden we hartelijk ontvangen door een echtpaar. Na nog een keer de wasmachine te hebben aangezet werden we uitgenodigd voor een gezellig praatje in de schaduw van een grote boom. (het was inmiddels 30 graden) De ouders van de camping-eigenaar waren op bezoek. De vader speelde mondharmonica en de moeder speelde op een soort blokfluit. Er werden leuke Amerikaanse liedjes gespeeld. Er waren meer mensen bij komen zitten en er werd heel gezellig gekletst en met elkaar lol gemaakt. Zowaar troffen we nog een Nederlands echtpaar. ’s Avonds kregen we een super lekker ijsje aangeboden.

Hieronder nog even een foto die gisteren is gemaakt.

                       
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!