28-09-2009 Canon City - Denver

Door André en Thea Booi - A long time ago
Het was vannacht erg koud, maar ja, we zaten dan ook op 2000 meter hoogte.
Vandaag beginnen we aan de laatste etappe van ons rondreis door de USA. Steeds leek het nog ver weg maar het einde van onze reis is nu echt in zicht.
We zijn aan het potverteren wat betekent dat de kastjes en de koelkast al aardig leeg beginnen te raken. De laatste dingen geven we woensdagmorgen maar weg.
Voor de eerste keer zien we geen afslag waar we hem zouden moeten zien. Geen punt, we rijden alleen wat om. Het laatste stuk gaat over de Interstate en dat schiet lekker op.
We naderen de stad Denver en dat is duidelijk aan het verkeer en de brede, vijf banen tellende, weg te merken.

André had alles netjes voorbereid en op een plattegrondje aangegeven hoe we moesten rijden. Vanaf de snelweg afslag 209B, daarna 16 km. westwaarts, afslag nemen, 16 km. noordwaarts, 44e straat linksaf en dan nog ongeveer 2 kilometer en daar was de camping. Alles ging goed totdat we het bordje VOL zagen staan.
Wat nu? Computer aangezet, wie weet is er ergens internet waarmee verbinding gemaakt kan worden. Nee dus. Er is een hotel aan de overkant dus proberen we het daar. Op de parkeerplaats geen internet. Dan maar het hotel ingegaan en gewoon gevraagd of we op internet mochten. Iedereen is dan uiterst behulpzaam en toen er een campground gevonden was hebben ze zelfs voor ons gebeld of er ruimte was. Ja hoor dat was er, dus wij op weg.
12 km oostwaarts over de 44e straat, linksaf 2 km. noordwaarts en daar was gelukkig de camping, tussen twee snelwegen in!
 
Het is geen geweldige camping maar we hebben een plaats en het lawaai valt tot nu toe erg mee. De bus stopt hier niet ver vandaan dus morgen gaan we proberen om iets van de stad te zien.

De route die ik hierboven beschreef laat zien hoe groot de stad is. Van zuid naar noord is het ongeveer 40 km rijden en van oost naar west ook ongeveer 40 km.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!