29-09-2009 Denver

Door André en Thea Booi - A long time ago
Het wordt vandaag een relaxt dagje. Allereerst komen we veel later uit bed dan dat we de hele vakantie gedaan hebben.
Na het ontbijt eerst maar eens in de zon gezeten. Aangezien we na zo’n actieve vakantie nog geen zitvlees hebben, haalden we de koffers voor de dag en pakten al van alles in.
 
Na de koffie en een broodje zijn we naar de bus gelopen. Het was inmiddels al dik over de 25 graden en de zon stond weer in volle glorie aan een strakblauwe hemel. De bus bracht ons in ongeveer 45 minuten in het centrum van de stad. De 16e straat is een hele lange winkelstraat, dus hebben we daar wat rond gelopen, winkeltjes bekeken en een lekker drankje vol vitaminen op een terrasje gedronken.

  

Ook reden we een stukje met de gratis bus, die in de 16e straat puur voor het winkelend publiek rijdt. Toch kennen ze in Amerika de gezellige winkels met een etalage zoals wij die in ons land hebben, niet.  De vaak donkere beglazing bij veel winkels zorgt er voor dat je niet weet wat er binnen in de winkel te koop is.   
Uiteindelijk hadden we het allebei wel gezien.
We hebben de afgelopen weken door prachtige natuur gereden en zoveel mooie dingen gezien, dat we helemaal geen zin meer hadden in die drukte en al die winkels.

 
De bus reed ons weer gedurende 45 minuten door Denver en zette ons weer vlak voor de camping af. Toch een vreemd gevoel hoor, morgen brengen we ons vertrouwde huis op wielen weer terug naar Cruise America en is ons avontuur voorbij.
We slapen morgenavond in hetzelfde hotel als waar we de eerste nacht van de reis sliepen. Donderdag stappen we rond 3 uur ‘s middags in het vliegtuig naar Detroit om vervolgens door te vliegen naar Amsterdam waar we vrijdag rond de middag aankomen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!