OP WEG NAAR N.P. JOSHUA TREE (11-10-2009)

Door jene - 16-10-2009 06:19

Vandaag werpen we nog een laatste blik op de grand canyon. Het blijft ook hier weer een adembenemend stuk natuur. Telkens als we een park hebben bekeken denken we dat het niet mooier kan en telkens worden we verrast omdat het steeds anders maar wel steeds adembenemend mooi blijft. Het lijkt haast niet echt meer.



Ook over het weer geen klachten. Als we hoog zitten, hetgeen nogal eens gebeurt dan is het overdag meestal schitterend weer, vaak wolkeloos. In de avond koelt het dan sterk af en 's nachts wil het wel eens vriezen. Maar echt slecht weer is op de vingers van 1 hand te tellen. Na de lunch gaan we weer op pad om ons te verplaatsen. We gaan richting N.P. Joshua Tree. Dat halen we vandaag niet meer. We volgen de 64,de 40 en de 89. In het begin een wat saaie route omdat er weinig afwisseling in het landschap zit. In Chino Valley komt ons het warenhuis Safeway tegemoet. Daar onze voorraden aangevuld. Joke regelt er ter plaatse een Safeway bonuskaart en dat scheelde direct al ruim 30,00 $ op de boodschappen. We vervolgen onze route en komen in Prescott terecht. Daar zien we op onze route een Wallmart, eveneens een warenhuis. Dit warenhuis heeft er geen bezwaar tegen dat je er overnacht, hetgeen we dan ook doen. Tijdens een korte wandeling door het warenhuis ontdekt Joke dat je er ook een prik kan halen tegen de mexicaanse griep. Verschillende mensen lieten zich dan ook ter plaatse inenten. Naast het warenhuis zijn er ook nog andere winkels, waaronder een winkel die alles verkocht tegen 1 dollar.

Een vrij grote winkel en het was er geen rommeltje. Ik was verbaast hoeveel artikelen nog voor 1 dollar werden verkocht. Heb me hier een tijdje kostelijk vermaakt. Echt inkopen doen ging helaas niet want het moet dan wel allemaal mee het vliegtuig in.

Morgen vervolgen we onze rit naar N.P. Joshua Tree.


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan